1Klop de eieren met de bloem, het bakpoeder en de sojasaus door elkaar en laat even staan. Verhit intussen de olie in een koekenpan en roerbak hierin tweederde van de kool en de paddenstoelen 1 minuut op een hoge stand.
2Schep dit mengsel gelijkmatig door het beslag. Bak in dezelfde pan het spek knapperig en laat uitlekken op keukenpapier.
3Klop de mayonaise, yoghurt en wasabi
door elkaar. Verhit de pan opnieuw op middelhoge stand en giet het beslag erin.
4Bak de omelet 1 minuut en zet dan de warmtebron laag. Laat afgedekt nog 2 minuten garen.
5Keer de omelet met een plat deksel of bord om en laat terug in de pan glijden. Bak nog 1 minuut en leg op een bord of plank.
6Giet de wasabisaus in een zigzaggend straaltje over de omelet en bestrooi met de rest van de fijngesneden kool, bosui en ontbijtspek. Snijd in 4 stukken en serveer direct.